Duurzame huidverbetering

Zo zorg jij voor duurzame
huidverbetering

Veel huidbehandelingen zijn alleen maar tijdelijke oplossingen. Je huid ziet er weer eventjes goed uit, maar ‘eventjes’ gaat ook weer voorbij. Door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, kom je tot duurzame verbetering en regeneratie van de huid. Hiermee behaal je duurzame huidverbetering. Maar wat is de oorzaak? En hoe kun je deze verbeteren? Klaartje van Klaartje Huidverbetering geeft je huidadvies.

klaartje huidverbetering

EFFECTEN VAN EEN HUIDBEHANDELING

Huidverbetering bereik je door je te richten op de oorzaak en niet op de symptomen. Dit kan bij iedereen anders zijn. Bijna alle huidproblemen en -verouderingen hebben te maken met een vochttekort. Slechte verteringsproblemen van je dagelijkse voedingspatroon maar ook stress en toxines zijn grote boosdoeners van huidproblemen en -veroudering.
Het effect en de duurzaamheid van alle behandelingen hangen nauw samen met het gebruik van thuisproducten, kennis van de oorzaak en de adviezen hierover. Maar het meest belangrijke is misschien wel: voer je die adviezen ook uit?

Hoe ontstaat huidveroudering?

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Het is niet te voorkomen. Wel kan huidveroudering vertraagd worden. Er zijn meerdere dimensies van verouderingen, zoals het verlies van collageen, toxische stoffen, de zwaartekracht, het krimpen van de botten, het verslappen van de spieren en het inzakken van het onderhuids bindweefsel. Ik wil je niet ontmoedigen, maar het is de waarheid; zo zit de mens in elkaar. Wat is bij jou de grootste oorzaak en hoe kan je hier verbetering inbrengen en de processen vertragen?

We worden langzaam zichtbaar ouder en verliezen onze vitaliteit en levenskracht. Bij het terugdraaien van de tijd op de juiste manier zul je zien dat je vitaliteit en levenskracht weer terugkomen. Je bent nooit te jong om hiermee te starten en nooit te oud om de tijd terug te winnen. Gelukkig zijn er bij mij veel mogelijkheden om de verschillende oorzaken aan te pakken. Spinrepair zorgt er bijvoorbeeld voor dat je huidcellen weer energie krijgen om zichzelf te vernieuwen. XO Cell Plasma kan huidcellen weer vocht geven, zodat ze toxines beter los kunnen laten en hierdoor niet beschadigd raken. HIFU krimpt het weefsel op verschillende lagen van de huid en maakt nieuw collageen aan. Fractional CO2 Laser krimpt, maakt collageen aan en maakt de huid egaler.

Een goed gevoede huid

Een gezonde huid bereik je voor een deel van binnenuit. Cellen moeten actief blijven om voldoende collageen aan te maken, vocht vast te houden en niet vol te raken met toxines. Het is daarom belangrijk om je huid genoeg te blijven voeden. Ik maak hierbij gebruik van de supplementen van Laviesage, die speciaal voor de huid zijn ontwikkeld. Zo weet je dat de huid voldoende voedingsstoffen krijgt om zichzelf voldoende te blijven vernieuwen.
Gelukkig kunnen we de huid ook van buitenaf dagelijks een goede beurt geven. Deynique is een cosmeticaproduct dat alles in huis heeft voor een betere opname van de voedingsstoffen in je huid en het verwijderen van toxine. Het verstevigt en geeft veel vocht aan de huid.

De beste behandeling voor jouw huid

Wanneer je een huidprobleem hebt, zal ik altijd beginnen met het onderzoeken van het probleem en jouw huidtype, voor ik een behandeling adviseer. Op die manier weten we dat we de beste resultaten voor je huid kunnen bereiken. En daar draait het natuurlijk om! Je kunt hier contact opnemen om een eerste afspraak in te plannen.

Deel dit artikel: