Haal het beste uit jouw huid

Haal het beste uit jouw huid!

Er op en top verzorgd uitzien staat bij jou hoog in het vaandel. Daarom ga jij regelmatig naar de kapper, zorg je ervoor dat je je wenkbrauwen netjes bijwerkt en draag je leuke outfits. Maar er is één waar je weinig invloed op lijkt te hebben: je huid. Want elke keer wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt, vallen de rimpeltjes, wallen en donkere kringen je steeds meer op. Help, wat nu?

huid

Alles wat jouw huid nodig heeft om weer te stralen, is een fikse oppepper. Dit snappen de specialisten bij Klaartje Huidverbetering maar al te goed. Op het beautymenu staan allerlei behandelingen die jouw huid een boost geven. Hallo jeugdigere en frissere uitstraling!

Wat staat er op het beautymenu?

Klaartje vertelt: 'Een effectieve behandeling is bijvoorbeeld Bio-facelifting. Het idee achter de behandeling? De boosdoener voor een grauwe en ouder ogende huid zijn afvalstoffen die zich vlak onder je huid ophopen. En deze afvalstoffen zijn verantwoordelijk voor veel huidproblemen. Zo doen ze rimpels dieper lijken, en zorgen ze ervoor dat er kringen en wallen ontstaan. De Bio-facelifting is een intensieve verzorging. De aanwezige voedingsstoffen zorgen ervoor dat je huid een flinke boost krijgt. Om precies te zijn, wordt de lifting aangebracht op je lymfebanen en het spierverloop in je gezicht. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd naar de bloedbaan. Je doorbloeding krijgt dus een echte stimulans. Dit heeft tot gevolg dat rimpels en plooien verminderen, kringen en wallen wegtrekken en dat je bindweefsel sterker wordt. In zijn totaliteit ziet je huid er jonger, gezonder en stralender uit!'

Reken af met je oneffenheden!

'Een andere manier om je huid nieuw leven in te blazen, is klassieke mesotherapie. Door middel van heel kleine prikjes worden voedingsstoffen als hyaluronzuur in je huid aangebracht. Deze zorgen ervoor dat je huid weer mooi glad en strak wordt. Niet alleen je gezicht kan behandeld worden. Ook je decolleté, hals en handen kunnen worden opgefrist. Per behandeling kunnen er meerdere gebieden worden behandeld. Je gaat er mooier en frisser uitzien, en je krijgt weer een jeugdigere uitstraling. Naast deze twee behandelingen heb ik nog veel meer in huis om het beste uit jouw huid te halen. Ook voor wanneer je bijvoorbeeld last hebt van huidproblemen als acne of hyperpigmentatie. Voor elke huidwens is er een oplossing! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake.'

Alles voor jou en jouw huid!

Natuurlijk staat een stralende, gezonde, frisse en jonger ogende huid ook hoog op jouw wensenlijstje. Hiervoor ben je op de goede plek bij Klaartje Huidverbetering. Hier krijg je een heerlijke gezichtsbehandeling, die helemaal aansluit op jouw wensen en huidprobleem. Behalve een optimale behandeling kun je óók rekenen op een grondig verzorgingsadvies, persoonlijke aandacht en een goede nazorg.

Verscheen eerder in het ForYou Magazine Den Bosch.

Deel dit artikel: