Over mij

Klaartje Huidverbetering is schoonheidsspecailist in Den Bosch met een breed aanbod aan huidverbeterende en huidvernieuwende behandelingen. Toen mijn eigen schoonheidsspecialist stopte, had ik de kans om dat bedrijf over te nemen. Ik ben toen veel gaan leren. Ik heb de nodige studies afgerond en certificaten gehaald om definitief voor mezelf aan de slag te gaan en Klaartje Huidverbetering te openen.

Zelf heb ik van nature een onrustige huid. Ik heb veel huidproblemen gehad, zoals ernstige acne en eczeem. De oorzaak hiervan was toen moeilijk vast te stellen. Ik kreeg middelen en behandelingen in het ziekenhuis die alleen maar de symptomen bestreden, toch werd het alleen maar erger. Dit maakte dat ik zelf geïnteresseerd raakte in gezondheid en mij hierin ben gaan verdiepen. Ik heb veel geleerd over voeding, hersenwerking en hormonen. Lichaam, geest en ziel werken altijd met elkaar samen. Die kennis staat nu centraal in mijn behandelingen.

over mij

Eerlijke gezichten

Bij ouder worden, hoort ook huidveroudering. Dit is een natuurlijk proces dat we doorgaans nog meer versnellen door verkeerde voeding, stress en door verkeerd gebruik van cosmetica. Je kunt er juist voor zorgen dat je huid op een gezonde manier ouder wordt. Daarvoor bied ik meerdere duurzame behandelingen aan, die zowel huidige huidproblemen kunnen verminderen en het ontstaan van snelle veroudering te remmen.

Krachtige producten en voedingssupplementen

In de behandelingen maak ik gebruik van de krachtige slow-aging huidproducten van Deynique. Deze producten pakken huidproblemen bij de oorzaak aan om mooie, duurzame resultaten te bereiken. Ook gebruik ik de voedingssupplementen van Laviesage. Deze supplementen zijn specifiek gericht op cosmetische doeleinden, met voedingsstoffen speciaal om de huid te voeden.

Het totaalplaatje

Een mooiere huid krijg je niet door je alleen op de oppervlakkige huid te focussen. Daar zit namelijk nog een heel lichaam aan vast. Voeding is een belangrijk deel van huidverbetering. Daarom neem ik al deze onderdelen altijd mee in de behandeling. De groene lijn in mijn logo is ook de lijn die ik in mijn behandelingen gebruik: natuurlijke oplossingen die de huid zelf activeren om zich te verbeteren. Want alleen zo krijgen mensen natuurlijk resultaat.

Het is vooraf belangrijk om te weten in welke huidlaag het probleem zit en wat jouw huidtype is, zodat ik de behandeling en het productgebruik voor je thuisverzorging hierop kan afstemmen. Er zijn altijd wel zeer belangrijke aandachtspunten om tot een duurzaam resultaat te komen. Het is voor iedereen anders. Vaak zien mensen met deze methodes snel verbetering van hun huid. Dat is prachtig!

Neem vrijblijvend contact op om een eerste afspraak in te plannen voor een intake.