Spinrepair

Spinrepair

Huidverslapping, rimpels en pigmentvlekken zijn allemaal natuurlijke verschijnselen die horen bij huidveroudering. Na je dertigste verjaardag maakt je huid namelijk helaas steeds minder collageen, bindweefsel en elastine aan. Er treedt meer huidbeschadiging op dan de huid kan herstellen, waardoor de effecten van de beschadiging zichtbaar worden. MBST Spinrepair biedt hiervoor de oplossing!

spinrepair

Een gezond fundament

In tegenstelling tot andere duurzame methodes om rimpels te verminderen, pakt de MBST Spinrepair methode ook de oorsprong van het probleem aan. Spinrepair komt daar waar geen enkele behandeling of werkstof kan komen: in het bindweefsel. Bij Spinrepair spelen collageen, fibroblasten en resonantie een rol.

De MBST Spinrepair is afgestemd op de fibroblasten. Er ontstaat een resonantie met de fibroblast waardoor deze verandert in collageen. Door zeer sterke zogenaamde ‘kernspinresonantiesignalen’ naar het collageen en de huid- en bindweefselcellen te zenden, ontstaat er celvernieuwing vanuit de kern. Verkeerd gestructureerd collageen wordt verminderd en opnieuw gebouwd. Zodra het proces in werking is gezet, wordt de huid elke dag een beetje jonger.

Behandeling tegen huidbeschadiging

De behandeling met Spinrepair is als een stevige fundering van je huis. Met een sterke fundering hebben ongemakken minder kans, bovendien zullen alle ander (be)handelingen een langdurig resultaat geven. Door Spinrepair verbetert ook de huid onder de ogen en de hals. Dit is een plek waar andere behandelingen vaak weinig effect geven. Dit komt omdat deze weinig collagene vezels bezitten. Wat er niet zit kan je niet stimuleren. Met Spinrepair zijn deze zones wel te behandelen.

Spinrepair is bruikbaar bij deze klachten

Deze unieke huidverbeteringsmethode is bruikbaar voor verschillende huidproblemen. Zo is de behandeling onder andere nuttig bij:

  • huidverslapping
  • rimpels
  • storende roodheid
  • ouderdomsvlekken
  • anti aging
  • striae
  • cellulite

Uniek in Nederland

Klaartje Huidverbetering in Den Bosch is het eerste centrum in Noord-Brabant waar je terecht kunt voor deze unieke, compleet pijnloze methode. Ik zoek altijd de beste methodes om jouw huid optimaal te verbeteren. Ik help huidproblemen te verminderen en terugkeer of het verschijnen van huidproblemen te voorkomen. Jouw huid wordt weer gezond en stralend! Neem contact op om een afspraak in te plannen of om meer informatie te krijgen.

Deel dit artikel: