HIFU

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Je kunt de klok niet terugzetten, maar je kunt er wel voor zorgen dat tijd minder snel op je huid is te zien. Met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kun je zichtbare huidveroudering verminderen en de contouren van je gezicht, hals, armen en buik verbeteren. Het resultaat is direct zichtbaar en het maximale resultaat is in drie maanden bereikt. Zo kun je het verschijnen van toekomstige tekenen van huidveroudering vertragen.

20210521-140758-_8005963 (3)

Zo werkt HIFU

HIFU werkt met geluidsgolven. Met een zeer hoge frequentie worden de diepere huidlagen opgewarmd. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid op een natuurlijke manier kracht en stevigheid terugkrijgt. De huid krijgt als het ware een steuntje in de rug om zelf aan het werk te gaan. Na drie maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. De behandeling kan na acht weken tot drie maanden na de eerste behandeling herhaald worden dit hangt af van de conditie van de huid.

Hier kun je HIFU bij gebruiken

De behandeling is geschikt voor:

  • Verstrakken van contouren
  • Verminderen van huidveroudering
  • Verstevigen van de huid
  • Verminderen van grove poriën

Duurzaam resultaat

Een enkele behandeling geeft al zichtbaar resultaat en een duidelijke verbetering van de stevigheid van de huid. In het hele behandelde gebied maakt de huid collageen aan. Kleine rimpeltjes vervagen of verdwijnen en de huidstructuur wordt mooier. Eigenlijk zorgt de behandeling ervoor dat de huid krimpt. En alles wat krimpt, hoeft niet gevuld te worden. De behandeling geeft zo duurzaam resultaat, wat betekent dat je lang na de behandeling van de stevige huid kunt genieten. Bovendien is er geen risico op ontsteking of hyperpigmentatie.

Voor wie?

HIFU is geschikt voor iedereen. De behandeling werkt het beste ter preventie van verschijnselen van huidveroudering. Zodra de eerste tekenen van huidveroudering verschijnen – een slappe huid, rimpels of volumeverlies – kun je met HIFU goede resultaten bereiken. Het geeft ook goede resultaten op een oudere huid, maar moet wel herhaald worden tot het gewenste resultaat is bereikt. Meer weten over de behandeling, of wil je weten of het voor jouw huid geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op!

antoinette en hennie web (2)
Deel dit artikel: