Plasma

XO Cell Plasma

Last van een vochtarme die snel lijkt te verouderen? Welke crème je ook probeert, hoe goed je jouw huid ook verzorgt, het lukt je niet om het vocht weer in je huid terug te krijgen. Met XO Cell Plasma kun je de soepele, frisse huid waar je naar zoekt weer terugkrijgen. Dit is een duurzame behandeling om er lang na de behandeling weer fris uit te zien en huidveroudering te vertragen.

plasma

XO Cell Plasma tegen een vochtarme huid

Door veroudering van de huid, verliezen cellen meer vocht. Hiermee verliezen cellen ook het vermogen om toxische stoffen af te voeren. Dit maakt de huid minder soepel en kan leiden tot verschillende huidproblemen, zoals acne, couperose of versnelde huidveroudering. XO Cell Plasma zorgt ervoor dat de cellen weer actief toxine en vocht uitwisselen. Door deze toegevoegde vochtopname, blijven de toxische stoffen niet langer in de cellen aanwezig en worden deze op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd.

Voordelen van de behandeling

XO Cell Plasma heeft op deze manier allemaal positieve gevolgen voor jouw huid. De behandeling zorgt onder andere voor:

  • aanmaak van collageen en elastine
  • egalisering van de opperhuid
  • versteviging van de huid
  •  vermindering van rimpels en pigmentvlekken
  •  de behandeling werkt wond-genezend
  •  vermindering van acne, pigmentvlekken en couperose
  • lipboosting
  • vermindering van fijne rimpeltjes
  • vochttoename in de huid

Wat zijn toxische stoffen?

Toxische stoffen zijn eigenlijk alle stoffen die een negatieve invloed hebben op je lichaam. Dit zijn meestal lichaamsvreemde stoffen, zoals toegevoegde stoffen in voeding, vuil uit de lucht en water, metalen, bacteriën en schimmels, afbraakproducten van eiwitten, hormonen en stresshormonen. Deze stoffen zijn schadelijk voor de huid en je gezondheid, zij zorgen dan ook voor een versnelde huidveroudering.

XO Cell Plasma bij Klaartje Huidverbetering

Voor het beste resultaat is het van belang om de behandeling een aantal keer te herhalen. Hoe vaak en wanneer deze herhalingen nodig zijn, verschilt per klacht en klant. Een behandeling van XO Cell Plasma wordt door veel klanten als ontspannend ervaren. Wil je weten of deze behandeling jou kan helpen, of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op!

Deel dit artikel: