Plasma

XO Cell Plasma

Last van een vochtarme huid die snel lijkt te verouderen?  Dan heb je last van Toxine.

Welke crème je ook probeert, hoe goed je jouw huid ook verzorgt, het lukt je niet om het vocht weer in je huid terug te krijgen. Met XO Cell Plasma kun je de soepele, frisse huid waar je naar zoekt weer terugkrijgen. Dit is een duurzame behandeling om er lang na de behandeling weer fris uit te zien en huidveroudering te vertragen.

plasma

XO Cell Plasma tegen een vochtarme huid

Wanner er te veel toxine in de huid achterblijven kan dit leiden tot vocht te kort. Dit geeft huidproblemen en een te snelle veroudering van de huid. De cellen worden minder soepel en verliezen het vermogen om toxine af te voeren. De huid heeft vocht nodig, geen vet zoals veel mensen denken, vet overbelast de huid net zoals je lichaam. Je huid heeft een minimaal aan vet nodig en een maximaal aan vocht,

De huid is een uitscheidingsorgaan, wanneer de lever en de nieren overbelast zijn door te veel aanvoer van toxische stoffen is het de taak van de huid om toxine op te nemen en af te voeren. Wanneer de huid te weinig vocht heeft in de cellen en een overmaat aan toxine blijft het in de huid achter. Gevolg: pigment, acne, couperose, verslapping, fijne rimpeltjes kortom geen mooie huid.

XO Cell Plasma zorgt ervoor dat de cellen weer actief toxine en vocht uitwisselen. Door deze toegevoegde vochtopname, blijven de toxische stoffen niet langer in de cellen aanwezig en worden deze op natuurlijke wijze afgevoerd.

 

Wat zijn toxische stoffen

Denk hierbij aan, medicijnen, alcohol, slechte voeding, E- nummers, conserveringsmiddelen, gassen, stresshormonen. Vitaminen en mineralen te kort. Te weinig water maar ook stress, te snel eten, te laat eten, verkeerde combinaties en een slechte nachtrust.

Voordelen van de behandeling

XO Cell Plasma heeft op deze manier allemaal positieve gevolgen voor jouw huid. De behandeling zorgt onder andere voor:

  • aanmaak van collageen en elastine
  • egalisering van de opperhuid
  • versteviging van de huid
  •  vermindering van rimpels en pigmentvlekken
  •  de behandeling werkt wond-genezend
  •  vermindering van acne, pigmentvlekken en couperose
  • lipboosting
  • vermindering van fijne rimpeltjes
  • vochttoename in de huid

XO Cell Plasma bij Klaartje Huidverbetering

Voor het beste resultaat is het van belang om de behandeling een aantal keer te herhalen. Hoe vaak en wanneer deze herhalingen nodig zijn, verschilt per klacht en klant. Een behandeling van XO Cell Plasma wordt door veel klanten als ontspannend ervaren. Wil je weten of deze behandeling jou kan helpen, of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op!

Deel dit artikel: