Werken aan echte huidverbetering

Werken aan echte huidverbetering

Een mooie huid krijg je niet vanzelf, precies zoals je geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren. Daarom is het van belang om de juiste behandelingen te ondergaan om resultaat te bereiken en vast te houden.

huidverbetering

Heb je last van acne, een vale huid, rimpeltjes, huidverslapping en/of pigmentvlekken? Met VI Peel zijn goede resultaten te bereiken, waardoor jouw huid er beter gaat uitzien! VI Peel behoort tot de nieuwe generatie peelings: een peeling met een jasje. Wat is het verschil tussen een peeling en een resurfacing? Bij een peeling wordt er gebruik gemaakt van één soort zuur dat de dode huidcellen verwijdert, waarbij de basale cellenlaag gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. De cellen functioneren hetzelfde als de voorgaande cellen.

Bij een resurfacing worden de eigenschappen van de cellen verbeterd door tijdens de peeling werkstoffen in de huid te transporteren, zoals peptiden, vitamine A en andere probleemoplossers. Deze actieve stoffen triggeren de nieuwe cellen om zich te herstructureren en beter te functioneren dan de zojuist gepeelde cellen. Dat is de kracht van resurfacing. Eventuele schade aan de huid herstelt zich vanzelf. VI Peel is een middeldiepe peeling en heeft een mix van verschillende zuren. Resurfacing is belangrijk bij slow-aging en het aanpakken van acne, roodheden en hyperpigmentatie.

Een gezonde cocktail voor je huid

Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder snel fibroblasten aan en neemt de hoeveelheid aan de huideigen stoffen collageen en elastine af. Dit zijn de stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en stralend blijft. Als gevolg hiervan verliest je huid volume, en voelt deze droger en vochtarm aan. Je huid wordt slapper en je krijgt rimpels en lijntjes. Een mooie manier om dit proces tegen te gaan, is mesotherapie. Bij de klassieke mesotherapie wordt een cocktail van vloeistoffen in de huid gebracht, waardoor je in één keer een heleboel werkstoffen binnenkrijgt die ervoor zorgen dat de huid weer mooi wordt. De samenstelling van de cocktail is afhankelijk van de cliënt en zijn of haar wens. Zo kun je de klassieke mesotherapie gebruiken voor huidverjonging. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van puur hyaluronzuur.

Ontspannende gezichtsbehandeling

Voel je toch meer voor een ontspannende gezichtsbehandeling met een 'slow aging'-effect? Er zijn dan diverse andere mogelijkheden. Zo is de Xo Cell Plasma behandeling gericht op slow aging doordat toxische stoffen verwijderd worden.
De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije, negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Voordelen:

  • Stimuleert de celactiviteit door de afname van toxines
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Egaliseert de opperhuid
  • Verstevigt de huid
  • Vermindert rimpels en pigmentvlekken
  • Werkt wondgenezend
  • Vermindert acne en couperose
  • Zorgt voor lip-boosting
  • Vermindert fijne rimpeltjes
  • De huid krijgt meer vocht

Klaartje Huidverbetering biedt allerlei behandelingen en methodes. Voor iedere wens is er een oplossing!

Verscheen eerder in het ForYou Magazine Den Bosch.

Deel dit artikel: