VI Peel

 

VI Peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijke bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een mutiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt!

Waarom VI Peel, Alpha en/of betahydroxyzuren, zoals glycolzuur, salicylzuur en fruitzuren gaan voor veel indicaties niet diep genoeg om de indicatie effectief te behandelen.

Fenolpeelingen komen het diepst in de huid met een uitstekend resultaat maar zijn hoog toxisch en vereisen volledige anesthesie en een uitgebreid medisch onderzoek en worden daarom nog zelden toegepast.

VI Peel combineert de meest effectieve zuren in lage concentraties en haalt zo op een veilige manier een groot resultaat.

Peeling varianten:

De VI Peel range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn voor het behandelen van vele huidindicaties, zoals: Huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.

VI peel is veilig voor alle fitzpatrick huidtypes ( 1-6 )

VI Peel regular (anti-aging)

Behandeling tegen huidveroudering

 • Verzacht fijne lijntjes en rimpels
 • Geeft een gelijkmatige teint
 • Gladmaken van ruwe huidtextuur

Hoofdingrediënten:

 • TCA, zorgt voor een goede exfoliatie en stimuleert de aanmaak van collageen
 • Retinoïnezuur, vitamine A stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert de vochthuishouding in de epidermis, normaliseert de talgproductie en werkt op pigment
 • Salicylzuur heeft een ontstekingsremmende eigenschap
 • L-Ascorbinezuur (vitamine C)  een zeer stabiele, water oplosbare vorm van vitamine C een anti-oxidant, beschermt tegen UV schade, stimuleert de collageen productie, verheldert de huid en onderdrukt de melanogenese.

VI Peel Precision (intensieve peeling tegen huidveroudering)

VI Peel Precision is gemaakt van hetzelfde synergetische mengsel van ingrediënten maar in een hogere concentratie die 25% sterker is. VI Peel precision is een uitstekende aanvulling voor de behandeling van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken op handen en borst, keratose pilaris en actinische keratose.

 

 

 

VI Peel Precision (anti-aging extra), 

VI Peel Precision Plus (pigmentatie), 

VI Peel Purify ( acne), 

VI Peel Precision Plus (acne littekens)

Snel resultaat met nazorg-kit

Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kit met

pre-soaked towelettes(doekjes).

De towelettes geven de huid een extra intensieve boost na een VI Peel behandeling

en stimuleren de exfoliatie van de huid.

Het gebruik van de post-peel thuisbehandeling start op de eerste dag van

de peel-behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling.

Prijs vanaf € 250.00

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen VI Peel

 • een onzuivere huid
 • een verouderde huid
 • een slecht doorbloedde huid
 • een vale rokershuid
 • zeer geschikt voor de donkere huid
 • Acne en acne littekens

Vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk

 

Meer informatie

Naast bovenstaande peeling, kunt u bij ons ook terecht voor een TCA peeling, Glycolzuurpeeling of andere huidverbetering behandeling.

Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op!