Pistor klassieke mesotherapie

Pistor klassieke mesotherapie

Mesotherapie werd al in 1952 door de Franse arts Dr. Michel Pistor uitgevonden om pijnstillende medicatie via de kortste weg in het pijnlijke gebied te injecteren . Sinds 2007 wordt deze injectie techniek ook toegepast voor esthetische doeleinden. De stoffen worden direct in de huid opgenomen. De Klassieke mesotherapie kan worden gebruikt om vitamine coctails of hyaluronzuur direct in de huid te injecteren.

Bij Klaartje-Huidverbetering maken we gebruik van de Princess hyaluronzuur, een zeer goede kwaliteit voor een beter en langdurig resultaat. Bij de klassieke mesotherapie gaat het er vooral om welke werkstoffen er worden gebruikt.

pistor

Indicaties Klassieke Mesotherapie

Mesotherapie is geschikt voor het verbeteren van:

  • conditie en uitstraling van de huid
  • de gladheid van de huid
  • de plaatselijke bloedcirculatie
  • de huidstructuur

Tevens vermindert het:

  • fijne lijntjes en rimpels
  • acne littekens
  • geeft volume aan het gezicht

Resultaat Mesotherapie

Het resultaat van Mesotherapie is een gladde, stevige, gezonde huid die er jaren jonger uitziet. De doorbloeding neemt toe en de huid wordt elastischer. Mesotherapie maakt het totale beeld van de huid mooier.

Mesotherapie bestaat uit een kuur van meerdere behandelingen. Het effect dat wordt verkregen is niet permanent maar blijft wel behouden met onderhoudsbehandelingen. Mesotherapie is geschikt voor iedereen die de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil verminderen en werkt zowel preventief als probleemoplossend.

Behandeling

Door de onmiddellijke, forse hydratatie wordt de huid als het ware gelift. Het opgenomen hyaluronzuur stimuleert het lichaamseigen collageen. Acne littekens verminderen en kleine rimpeltjes vervagen.

Herhaling van de behandeling geldt zoals alle andere huidverjongende behandelingen: dit is voor elk huidtype verschillend, de beste en langdurige resultaten zijn te behalen bij een goed verzorgde huid en een goede lichamelijke conditie,

Prijs € 160.00 3 X € 450.00

Naast de KLassieke Mesotherapie kan met hetzelfde systeem volume worden aangebracht voor bv wangen en het vullen van fijne en/of diepere lijntjes. Princess Volume is een cross linked hyaluronzuur, dit is een techniek om de dunnere vloeibare gel tot een dikkere gel te maken, zodat het hyaluronzuur langer houdbaar blijft in de huid.

Meer informatie

Naast Mesotherapie bieden wij nog vele andere methoden voor huidverjonging. Klaartje Huidverbetering adviseert u graag welke methode voor u het meest geschikt is. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact op.

Deel dit artikel: