OX SYNERGIE – CELL REPAIR

De nieuwe generatie zuurstof, wanneer de huid zuurstof mist verzwakt het de huidfuncties, bevordert het verouderingsproces en neemt de huidirritatie toe. Het groeiend aantal omgeveingsfactoren zoals fijnstof, uitlaatgassen, smog en agressieve UV stralen draagt hier extra aan bij.

Met OxySynergie ademt je huid weer. Je huid tankt schone, medische zuurstof af en verzamelt nieuwe energie om de weerstand van je huidcellen te beschermen. Je pH-waarde wordt gereguleerd, wat schadelijke  bacterïen  vertraagt en ontstekingsprocessen ( ook onder de huid) tegengaat. Wanneer de mitochondriën zijn beschadigd ( belangrijke oorzaak van veroudering) kunnen ze nog moeilijk energie opwekken, met zuurstof heb je een goede bescherming van de cellen.

Geniet van de buitengewone combinatie van een zachte exfoliant en een intensieve bindweefselmassage.

Voordat de zachte dermabrasie-gels je gezicht exfoliëren, rollen de intensieve SCM massagerollers door de gespannen gezichtsspieren. Op deze wijze worden geblokkeerde en verharde delen los gemaakt en versoepeld, zodat de zuurstof beter wordt opgenomen.

OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof,(95% zuivere kwaliteit zuurstof wordt in de huid gebracht) pro-biotische dermabrasie-gels en celregenererende herstelstoffen zoals bio-peptiden en vitaminen.

 

  • Vernieuwing van de huidcellen wordt gestimuleerd
  • Vermindert huidirritaties
  • Versterkt de elasticiteit van het collageen
  • Vochtbinding neemt toe
  • Bevorderd de celregeneratie
  • Versterkt het bindweefsel
  • Toxische stoffen worden verwijderd

OxSynergie is een goede behandeling als onderhoud, voor grotere problemen en meer resultaat kan je ook gebruik maken van een kuurplan.

Kuurplan: Huidvernieuwing in 28 dagen

4 behandelingen inclusief kuurproducten voor thuis € 595.00

Dermabrasion Soft Gel

De dermabrasion Soft Gel verwijdert de afgestorven huidcellen zonder de natuurlijke beschermende functie van je huid aan te tasten. De Dermabrasion Soft Gel is op basis van Glycolzuur, Melkzuur, Citroenzuur en Salicylzuur. Na deze gel brengt u na ongeveer 4 minuten het Cell Repairmasker aan en laat dit gedurenede de nacht inwerken.

Dit masker activeert het eigen reparatiemechanisme van de huid met behulp van drie waardevolle powerpeptiden, dit zijn eiwitbouwstenen die helpen het lichaamseigen herstelprocessen op celniveau te activeren. Deze hertstellende stoffen beschermen het cel-DNA tegen de schadelijke effecten van UV stralen en dragen bij aan het verminderen van ontstekingsprocessen diep in de huid.

In de ochtend brengt u de pure vitaminen A, C en E op de huid aan. Power Pack combineert de meest waardevolle beautyvitamine in een handzame set. Het beschermt, versterkt en vitaliseert de hele dag.

 

Het doel? De huid in 28 dagen adequaat reanimeren, revitaliseren en regenereren.

 

De producten voor thuis bevatten dezelfde identieke actieve ingrediënten en zullen het resultaat nog verder verbeteren, aanvullen en intensiveren. Laat je verrassen hoe goed deze combinatie je huid opfrist en stimuleert.

Prijs per behandeling € 95.00