Microneedling

Microneedling zorgt voor herstel van volume, elasticiteit en strakheid van de huid en gaat verslappingen tegen. Microneedling is een professionele, gespecialiseerde huidverjonging behandeling waarbij met een roller met hele fijne naaldjes wordt gewerkt. Microneedling kan worden toegepast op gezicht, hals en lichaam.

Indicaties microneedling

Microneedling is geschikt voor het verminderen van:

  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • pigmentvlekken
  • acne littekens
  • grove poriën

Tevens is het geschikt voor het verbeteren van:

  • een oneffen huidstructuur
  • een door zonlicht beschadigde huid

Resultaat microneedling

Het resultaat van microneedling is een direct zichtbare huidverjonging en -vernieuwing. De huid krijgt meer volume, wordt elastischer, strakker en weerbaarder en krijgt een frisse en jeugdige uitstraling. De behandeling is huidvriendelijk en het effect is langdurig. Al na één behandeling is er een significante huidverbetering zicht- en merkbaar.

Het beste resultaat wordt bereikt op een consequent goed verzorgde huid. Dit bevordert restauratie en verbetert de aanmaak van collageen, een lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Behandeling

De microneedling roller heeft honderden fijne naaldjes van 1 mm. De roller maakt kleine microscopische kanaaltjes in de huid waardoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. Het omliggende weefsel blijft intact en de lederhuid blijft onbeschadigd waardoor deze optimaal collageen kan aanmaken en actieve werkstoffen zoals vitaminen kan opnemen.

Door het vibrerende rolmechanisme is de behandeling nagenoeg pijnloos. Microneedling is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief de dunne huid.

LaViesage heeft een speciale kit met huidbeschermende vitaminen en lipide om uw huid voor te bereiden op de micro-needling behandeling. Na een jaar ogen we makkelijk 4-6 jaar jonger

Meer informatie

Naast microneedling bieden wij nog vele andere methoden voor huidverjonging. Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op!