Queen ringen

Queen ringen

Een gezicht massage met Queen ringen geeft een mooie, gladde, stevige huid met minder rimpels. De massage met met e met gouden of zilveren ringen verbetert de doorbloeding in de huid en maakt het mogelijk om kleine ophopingen in de spieren los te maken en af te voeren.

queen ringen

Indicaties

Een gezicht massage met Queen ringen:

  • vermindert rimpels
  • vermindert kringen onder de ogen
  • verbetert de spankracht van de huid

Resultaat gezicht massage

Na de gezicht massage met de ringen ziet de huid er ontspannen uit. De huid trekt meteen glad en kringen onder de ogen verminderen. Het hele gezicht krijgt een strakker en gladder aanzien.

Queen ringen behandeling

De spieren van het gezicht zijn verweven in de huid. Door onze dagelijkse mimiek kunnen er in de spieren afvalstoffen ontstaan waardoor deze niet meer optimaal functioneren. Dit kan leiden tot het onnodige verslappen van de huid.

De kleine opeenhopingen van afvalstoffen in de spieren zijn met de handen niet te voelen. Met de Queen ringen zijn deze echter duidelijk waar te nemen en met behulp van een speciale techniek te verwijderen. De energiebanen worden vrijgemaakt en de afvalstoffen afgevoerd.

De gezicht massage wordt uitgevoerd met gouden of zilveren ringen en met een speciaal voor uw huid afgestemde olie. De massage met ringen van goud (warme energie) en zilver (koude energie) geeft een ontspannend gevoel.

Meer informatie

Naast Queen ringen massages bieden wij nog vele andere methoden voor huidverbetering. Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos.

Deel dit artikel: