Aloë Vera bijzonder

De werking van Aloë Vera

Voor inwendig en uitwendig gebruik.

Aloë Vera is een geneeskrachtige plantsoort en heeft zijn werking al lang bewezen. Meer dan 160 wetenschappelijk aangetoonde inhoudsstoffen, activeren en versterken vooral onze zelf genezende vermogen. Onderzoeken tonen aan dat de werking in de Aloë Vera vooral afkomstig is van de stof Acemannan. Door Acemannan wordt de weerstandskracht van alle cellen tegen virussen en bacteriën aanzienlijk verhoogd. Acemannan vormt de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen en voor het fundament van de botten. Het wordt heel snel in het lichaam opgenomen omdat het een lichaamseigen materiaal is.

Naast ijzer, calcium en magnesium, welke voor de opbouw van gezonde tanden en beenderen en een regelmatige stofwisseling nodig zijn, bevat Aloë ook een grote hoeveelheid kalium, wat tot de regulering van de waterhuishouding bijdraagt en wat bloeddrukverlagend werkt.

Bovendien bevat de Aloë belangrijke aminozuren.

 

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Eiwitten zijn essentieel voor groei, herstel en instandhouding van huid, spieren, organen, botten, haar en nagels. Bloed enzymen en hormonen zijn ook voor een groot deel samengesteld uit eiwitten. Alle lichamelijke processen die te maken hebben met energie, herstel, spier, krachttoename en vetverlies, humeur, hersenfunctie, en cholesterol zijn nauw verbonden met aminozuren.

Studies bewijzen, dat aminozuren in de strijd tegen diabetes, osteoporose, hartinfarcten, stofwisselingsproblemen, potentiestoornissen en zwakten in het immuunsysteem, maar ook op het gebied van anti-aging, positieve uitwerking op het lichaam hebben.

Aloë Vera houdt je slank, het stimuleert de stofwisseling, dit helpt je lichaam bij het sneller verbranden van calorieën.

Aloë Vera werkt prima als een natuurlijke ont giftiger

Bij veel transpireren,  vult het verlies van mineralen aan, bv bij sport of lange hete zomers

Voor uitwendig gebruik:

  • Versnelt de haargroei door Aloë Vera gel op de hoofdhuid te masseren
  • Is een goede after sun
  • Aloë Vera dringt de huid vier maal zo snel binnen als water, het vocht van de Aloë Vera komt tot in de diepste huidlaag
  • Helpt werkstoffen beter op te nemen
  • Herstelt beschadigd weefsel

Deynique Cosmetica heeft de pure Aloë Vera gel voor dagelijks gebruik

Bij ernstige droogte, gebruik een dubbele dosis Aloë Vera op de huid

Aloë Vera van Deynique is gecertificeerd,  de plant wordt pas na 7 jaar geoogst, deze bevat alleen dan alle stoffen die erin behoren te zitten.