Schoonheidssalon Den Bosch

Schoonheidssalon Den Bosch

artje Huidverbetering schoonheidssalon Den Bosch voor al uw huidproblemen. Zoals roodheid, acne, acne littekens of pigmentvlekken. Rimpels, lijntjes, oneffenheden, kraaienpootjes, plooien of een vermoeide huid zijn snel verleden tijd!

Kies voor de beste huidverbetering

Ons doel is u optimaal te adviseren en begeleiden naar een beter huidbeeld en een huid die er fris, gezond en stralend uit ziet. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat voor u is. Naar aanleiding van eigen huidproblemen stapten wij in het vak en inmiddels zijn we 25 jaar rijk aan ervaring en kennis op het gebied van verzorging, voeding en schoonheidsbehandelingen.

Inmiddels hebben al veel klanten de weg gevonden naar onze schoonheidssalon Den Bosch. Zowel uit de regio als ver erbuiten uit zoals onder meer Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en België. Een groot deel van onze klantenkring komt al vele jaren bij ons.

Gratis oriënterend gesprek

Onze schoonheidssalon Den Bosch is gespecialiseerd in huidverjonging, huidvernieuwing en huidverbetering. Met plezier nodigen wij u uit voor een gratis, oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Tijdens de intake horen wij graag uw wensen, verwachtingen en doelen en stellen wij u een behandelplan voor. U krijgt gratis en eerlijk advies over wat voor u geschikte producten en behandelingen zijn en wat u aan resultaat mag verwachten.

Daarna bepaalt u zelf wat u wilt. U kunt kiezen voor een simpele aanpak voor schoonheidsverzorging maar ook voor professionele producten en behandelingen in onze schoonheidssalon. In het behandelplan is ook een prijs opgenomen zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Schoonheidsspecialiste Den Bosch Schoonheidssalon Den Bosch Klaartje Huidverbetering Den Bosch

Volledig

De combinatie van schoonheidsspecialiste en huidspecialiste maakt dat wij een zeer effectieve manier van behandelen bieden. We behandelen de huid eerst grondig voor, werken vervolgens aan huidverbetering en zorgen ook voor goede nazorg. Dit proces leidt tot het allerbeste resultaat.

Vernieuwend

Klaartje Huidverbetering werkt met de nieuwste behandelmethoden zoals bijvoorbeeld de ‘Fractional CO2 Laser’. In Noord-Brabant zijn wij zelfs eerste salon die de huidverjonging methode MBST Spinrepair aanbiedt waarmee echt spectaculaire resultaten worden bereikt.

Maak een afspraak bij schoonheidssalon Den Bosch

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we een gratis intake kunnen plannen. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Dat is wat we bieden in onze schoonheidssalon Den Bosch!