Spin-Repair

Ontwikkeld door MedTec Medizintechniek: Sinds 2014 een van de meest innovatieve ondernemingen in Duitsland, geselecteerd uit 3 miljoen kleine en middelgrote ondernemingen, zij hebben een voorsprong van 10 jaar op andere medische/cosmetische technologische bedrijven.

Rimpels, huidverslapping zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Na het 30e levensjaar wordt minder onderhuidsbindweefsel, collageen en elastine aangemaakt. Door overmatig zonnen vindt extra afbraak van collageen en elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak gaat de huid verslappen en ontsaan er rimpels.

De Spinrepair methode biedt de oplossing! Klaartje Huidverzorging in Den Bosch is het eerste centrum in Noord-Brabant waar u terecht kunt voor deze unieke, compleet pijnloze methode.

Wij werken altijd met de modernste technieken als het om huidverbetering gaat en zijn zelf erg enthousiast over MBST Spinrepair. Doordat Spinrepair ook de oorsprong van rimpelvorming aanpakt, is het redelijk eenvoudig om de tijd een stukje terug te draaien. De resultaten voor gezicht, hals, decolleté, bovenarmen, buik, billen en benen zijn ongelofelijk.

Zittend in een comfortabele stoel wordt uw huid met de minuut jonger! Neem contact met ons op als u meer wilt weten over Spinrepair of lees hieronder eerst verder.

Indicaties

Spinrepair biedt een oplossing voor:

  • huidverslapping
  • rimpels
  • storende roodheid
  • ouderdomsvlekken
  • anti aging
  • striae
  • cellulite

Resultaat

Een behandeling is geheel pijnloos en leidt direct tot zichtbaar resultaat. Een Spinrepair behandeling zet een proces in werking. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker, verminderen rimpels en wordt u elke dag een beetje ‘jonger’. Door de Spinrepair methode worden zelfs uw haren voller en uw nagels sterker.

Een groot voordeel van Spinrepair is dat de natuurlijke mimiek van het gezicht behouden blijft, wat niet het geval is bij liften of inspuitingen.

Wetenschappelijk bewezen

Voorafgaand aan de ontwikkeling van Spinrepair is uitgebreid wetenschappelijk en cosmetisch onderzoek gedaan. De behandeling is gebaseerd op de MRI techniek en in Duitsland gepatenteerd. MRI staat voor Magnetic Resonance Imaging. Met behulp van een sterke magneet worden bepaalde activiteiten opgewekt in het lichaam. Dit heet ‘kernspinresonantie’.

De uitvinding is met recht spectaculair te noemen vanwege de geweldige resultaten die worden bereikt. Onderzoek heeft wetenschappelijk bewijs geleverd dat de nieuw ontwikkelde kernspinresonantie technologie de:

  • mogelijkheid tot het opnemen van vocht door de huid en extracellulaire matrix verbetert
  • productie van collageen en elastine ondersteunt
  • regeneratie van bindweefselcellen positief beïnvloed

Werking

In tegenstelling tot andere duurzame methodes om rimpels te verminderen, pakt de MBST Spinrepair methode ook de oorsprong van het probleem aan. Spinrepair komt daar waar geen enkele behandeling of werkstof kan komen, namelijk in het bindweefsel. Bij Spinrepair spelen collageen, fibroblasten en resonantie een rol. Er is sprake van beschadiging aan de mitochondriën (de energieleverancier). Schade aan de mitochondriën is de belangrijkste oorzaak van veroudering.

Naarmate cellen ouder worden staan ze minder open voor slow-aging behandelingen, de batterij moet worden opgeladen om ze ontvankelijk te maken.

In het bindweefsel komen drie verschillende soorten vezels voor. Deze zorgen voor steun. Collageen is het meest voorkomend en het sterkst. Dit lichaamseigen eiwit zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. Bij een rimpelige huid vermindert het collageen, zowel kwalitatief als kwantitatief. De huid wordt niet meer goed gevuld omdat er minder water wordt gebonden.

De belangrijkste cel van het bindweefsel is de fibroblast. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de synthese van elementen. Dat wil zeggen: zij zorgen ervoor dat ongelijksoortige worden samengevoegd zodat er iets nieuws ontstaat.

Resonantie is een natuurlijk verschijnsel dat voorkomt uit trillingen. Een trillend voorwerp brengt bij een ander voorwerp resonantie teweeg.

De MBST Spinrepair is afgestemd op de fibroblasten. Er ontstaat een resonantie met de fibroblast waardoor deze verandert in collageen. Door zeer sterke kernspinresonantie signalen naar het collageen en de huid- en bindweefselcellen te zenden, ontstaat er cel vernieuwing vanuit de kern. Verkeerd gestructureerd collageen wordt verminderd en opnieuw gebouwd. Zodra het proces in werking is gezet, wordt de huid elke dag een beetje jonger.

Door Spinrepair verbetert ook de huid onder de ogen en de hals. Dit komt omdat deze weinig collageen vezels bezitten. Om deze reden hebben andere behandelingen het minst effect op deze plaatsen.

De behandeling met Spin-Repair is als een stevige fundering van uw huis. Met een sterke fundering hebben ongemakken minder kans, bovendien zullen alle ander (be)handelingen een langduriger resultaat geven.

Tarieven:

Gezicht, hals en decolleté    € 90.00 per behandeling

Hele lichaam                        € 110.00 per behandeling

Meer informatie

Klaartje Huidverbetering in Den Bosch is het eerste centrum in Noord-Brabant waar u terecht kunt voor MBST Spinrepair. Wilt u meer weten over deze unieke anti aging behandeling? Neem dan gerust telefonisch contact met ons om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek.

Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Maak vrijblijvend kennis!