Fractional CO2 LaserHuidverjonging

Deze vernieuwde methode voor huidverjonging is pijnarm en zeer effectief. De herstelperiode is kort en het effect is duidelijk zichtbaar. De Fractional CO2 Laser is geschikt voor gelaat, hals, decolleté en handen.

Meer over Fractional CO2 Laser

Spin-RepairHuidverjonging

Spinrepair is de allernieuwste techniek op het gebied van huidverjonging. Grote voordelen van de behandeling zijn dat hij pijnloos is en de natuurlijke mimiek van het gezicht behouden blijft.

Meer over Spin-Repair

MicroneedlingHuidverjonging

Microneedling is een professionele huidverjongende behandeling met een roller waarbij honderden fijne naaldjes de huid perforeren.

Meer over Microneedling

MesotherapieHuidverjonging

Deze methode van huidverjonging zorgt voor een strakkere huid die er gezond en jaren jonger uitziet. Met behulp van oppervlakkige injecties met natuurlijke stoffen wordt de huid verbeterd. Mesotherapie kan worden toegepast op gelaat, hals, decolleté en handen.

Meer over Mesotherapie

RimpelrollerHuidverjonging

De high-tech behandeling van pHformula waarbij een rimpel wordt aangepakt en niet de huid er omheen. Door deze ultra fijne rimpelroller wordt de rimpel zelf plaatselijk geactiveerd tot collageenopbouw. Deze behandeling is ideaal voor ogen en hals.

Meer over Rimpelroller

MESOPORATATIONHuidverjonging

Huidverjonging met behulp van electro impulsen

 

 

 

Lees meer