TCA peeling

Een TCA peeling zorgt voor een frisse teint en een vitale huid. De peeling verwijdert dode huidcellen en bevordert de aanmaak van nieuwe cellen. De opperhuid wordt deels verwijderd wat leidt tot een versnelde vorm van huidvernieuwing. De huid ondergaat hierdoor een verjonging. Een TCA peeling is bestemd voor gezicht, hals, decolleté en handen.

Indicaties

Een TCA peeling is geschikt voor het verminderen van:

  • rimpeltjes rond de mond
  • fijne lijntjes en rimpels
  • pigmentvlekken

Tevens is het geschikt voor het verbeteren van:

  • de conditie en uitstraling van de huid
  • de huidstructuur
  • een door zonlicht beschadigde huid
  • een vale rokershuid

Resultaat TCA peeling 7.5%-15%

Het resultaat van een TCA peeling bij Klaartje Huidverbetering is een gladde, frisse en stevige huid. Fijne rimpeltjes en lijntjes worden verzacht en ook de kleur van de huid wordt meer egaal. De peeling zorgt voor een verfrissend effect.

De huid blijft na de peeling langer mooi en egaal, zeker als de peeling regelmatig wordt herhaald. De behandeling is geschikt voor iedereen die de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil verminderen en werkt zowel preventief als probleemoplossend.

Behandeling

TCA is een azijnzuur (trichloorazijnzuur) dat in laagjes wordt aangebracht op de huid. De eerste dagen na de TCA peeling voelt de huid wat strak aan. Na 2 tot 4 dagen begint uw huid te vervellen waardoor de huid in de diepere lagen collageen en jonge huidcellen aanmaakt. De opperhuid wordt dunner en de lederhuid wordt dikker. Ongeveer een week na de behandeling zijn de oude huidcellen volledig afgestoten en komt er een nieuwe huid.

Voorafgaand aan een TCA peeling dient u enkele weken een speciale crème te gebruiken om de huid voor te bereiden.

Meer informatie

Naast bovenstaande peeling, kunt u bij ons ook terecht voor een Aziatische peeling, VI Peel of andere huidverbeteringbehandelingen.

Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op!