PH formula

De methode kan zowel voor huidverbetering als huidverjonging worden ingezet.

Door behandelingen en verzorgingsproducten wordt de huid egaler, frisser en mooier. PHformula is een peelingmethode waarbij de huid wordt gestimuleerd om sneller te vernieuwen. Dode huidcellen worden verwijderd en nieuwe celaanmaak wordt gestimuleerd.

Indicaties PHformula

PHformula is geschikt voor de volgende huidproblemen:

  • fijne lijntjes en rimpels
  • doffe, vale huid
  • door zonbeschadigde huid
  • chronische roodheid
  • acne
  • hyperpigmentatie

Resultaat PHformula

Een PHformula peeling verbetert de algehele conditie, gezondheid en uitstraling van de huid. Kleine rimpeltjes vervagen, acne vermindert en de huid ziet er frisser, stralender, jonger en sterker uit. pHformula maakt het totale beeld van de huid mooier.

De PHformula methode bestaat uit enkele behandelingen en een verzorgingsproduct voor thuisgebruik. PHformula is een oppervlakkige peeling.

Behandeling

Direct na de behandeling ziet uw huid er strak en glad uit. Na enkele dagen gaat de huid licht vervellen. Na een week is er al zichtbaar resultaat en vervolgens duurt het nog drie weken voordat uw huid het probleem van binnenuit heeft aangepakt. Na vier weken kan de behandeling worden herhaald.

Meer informatie

Naast een PHforumula peeling, kunt u bij ons ook terecht voor een midden diepe peeling van VI Peel.  Wij bieden ook nog andere behandelingen aan op het gebied huidverjonging en huidverbetering.

Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op!