HIFU Finesse

HiFu Finesse

Al met een vrij simpele behandeling kan je er jaren jonger uitzien met de HiFu Finesse

Geluidsgolven met zeer hoge frequentie worden al decennia lang gebruikt voor medische diagnostische en therapeutische doeleinden. De HiFu technologie (High Intensity Focused Ultrasound) wordt vandaag de dag aangewend voor het verminderen van zichtbare verouderingsverschijnselen en het verbeteren van contouren van gezicht, hals, armen en buik.

De HiFu Finesse is een op robotica gestoelde technologie waarbij een uiterst gecontroleerde energie dieper in de huid wordt afgeleverd. Een enkele behandeling geeft al een zichtbaar resultaat en een duidelijke verbetering van de stevigheid en vermindering van rimpeltjes. Een behandeling met de HiFu werkt op alle drie de lagen van de huid met verschillende handsets en diepte.

Het resultaat is duurzaam en zonder risico op ontstekingen en hyperpigmentatie.

Na de behandeling zie je direct resultaat na ongeveer 3 maanden is het eindresultaat bereikt

De behandeling is voor iedereen geschikt, vooral ideaal bij jonge mensen (35-40 jaar) preventief om verslappingen tegen te gaan. Wanneer je de eerste tekening van verslapping in je gezicht constateert kan je met de HiFu veel bereiken. In tegenstelling tot een lichte facelift op jonge leeftijd doet de HiFu ook meer voor je huid zelf.

In het hele behandelde gebied wordt er collageen aangemaakt, kleine rimpeltjes vervagen of verdwijnen de huidstructuur wordt mooier. De huid krimpt, alles wat krimpt hoeft niet gevuld te worden.

Bij ernstige verslappingen zijn meerdere behandelingen nodig om een duurzaam liftend effect te krijgen.

De behandeling kan na acht weken tot drie maanden na de eerste behandeling herhaald worden dit hangt af van de conditie van de huid.

Om meer te weten over de HiFu behandeling en een persoonlijk advies?

Maak een vrijblijvende afspraak.https://www.klaartje-huidverbetering.nl/contact/