Green Peel

GREEN PEEL

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. 3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen

CLASSIC • ENERGY • FRESH UP

Een nieuwe huid in 5 dagen

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL®kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te krijgen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, en wordt de dag van vandaag wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters. Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en huidspecialisten

Het succes van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling spreekt voor zich. Het is de oplossing voor diverse huidproblemen in het gezicht en op het lichaam.

Dit bevat:

  • Grote poriën, seborrheic huid
  • Onzuivere huid, talg cysten
  • Littekens
  • Huid gevoelig aan vroegtijdige vorming van rimpels met verzakkende gezichtscontouren
  • Zon-beschadigde huid
  • Anti-aging profylaxe
  • Sommige vormen van hyperpigmentatie
  • Striemen
  • Verslapping van de huid op het lichaam (buikwand, bovenarmen, dijen)

 

 

 

GREEN PEEL® Energy

De vitaliteits- en regeneratiekick zonder peeling effect.

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

GREEN PEEL® Fresh Up

De frisheid kick. Zonder peeling effect.

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

Green Peel Classic          € 295.00 inclusief nabehandeling en ampullenset

Green Peel Energy          € 135.00 inclusief ampullenset

Green Peel Fresh Up      €   85.00

 

 

Maak kennis met de mogelijkheden en ervaring van Klaartje Huidverbetering. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis gesprek, kosteloos advies en eventueel een behandeling. Tijdloos mooi. Zorg voor uw huid. Neem vrijblijvend contact met ons op!