Bio FaceliftingHuidverbetering

Bio-Face-lifting is een methode van huidverbetering die is gebaseerd op het ontgiften van de huid. Door een dieptereiniging worden dode huidcellen, talgafvalstoffen en overtollige vetten verwijderd. Uw huid ziet er na een behandeling strakker en gladder uit.

Meer over lifting

Queen ringenHuidverbetering

Een Queen ringen gezicht massage verbetert de doorbloeding van de huid en maakt kleine ophopingen in de spieren los waardoor deze afgevoerd kunnen worden. Deze methode van huidverbetering zorgt voor een gladde en ontspannen ogende huid.

Meer over Queen ringen

Anti-toxHuidverbetering

Een anti-tox behandeling is een extreem intensieve methode voor huidverbetering. De huid wordt ontgift tot in de dieper gelegen huidlagen met behulp van magneetmassage. De behandeling is aangenaam en kan veel huidproblemen oplossen.

Meer over Anti-tox

VI peelHuidverbetering

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijke bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

 

Meer over VI Peel

TCA peelingHuidverbetering

Een TCA peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de huidvernieuwing. Het resultaat is een stevige, gladde, frisse huid met minder lijntjes en rimpels.

 

Meer over TCA peeling

PigmentHuidverbetering

Veel mensen krijgen als ze ouder worden last van pigmentvlekken (hyperpigmentatie) en onregelmatige verkleuringen.

 

Meer over Pigment

AcneHuidverbetering

De oorzaak van acné verschilt per persoon. Acné ontstaat bij een teveel aan hoornstof op en in de huid, de talg die hierdoor verstopt raakt gaat lekken, voor bacteriën is dit een goede voedingsbodem.

Meer over Acne

RosaceaHuidverbetering

Zowel oorzaak als symptoom verschillen per persoon en daardoor is er geen standaardbehandeling mogelijk voor rosacea. Vaak is het een combinatie van oorzaken waardoor er ook diverse behandelingen gecombineerd moeten worden.

Meer over Rosacea

OX SYNERGIE ENERGETIC CELL REPAIRBehandelingen

Vernieuwde zuurstofbehandeling met moderne werkzame stoffen.Wanneer je lichaam een optimale zuurstofverhouding heeft, dan ben je in bezit van de beste celbescherming.

Lees meer