Zo doe je dat thuis

Je dagelijks verzorgings producten van Deynique
Het unieke aan Deynique is dat het op het lymfsysteem werkt, de behandelingen in mijn praktijk zijn daarom ook altijd gebaseerd op de stroming van de lymfe, wanneer lymfe stilstaat krijg je last van blokkades waarvan we niet weten dat die er zijn. Het lymfsysteem heeft namelijk geen eigen pomporgaan zoals het hart een pomp is die het bloed door onze aderen te laay stromen.. Er blijft  dan veel troep onder de huid liggen,  dit kan een oorzaak zijn van zwellingen rond de ogen, bruin/roodachtige vlekken in de hals,  acne en onreinheden, maar ook vroegtijdige verslappingen en rimpeltjes. Dit alles heeft te maken met de lymfestroom, we kunnen in elk geval veel verbeteren en voorkomen. Werkstoffen zoals hyaluron, vitamines, B3, glycol en nog meer goede stoffen zijn belangrijk maar van veel meer belang is dat de lymfe stroomt, anders trekken al deze waardevolle stoffen niet diep genoeg in de opperhuid. Het systeem wat je thuis gebruikt werkt ook op de stroming van de lymfe.