Detox LaViesage

Een vitale huid begint bij een schoon interieur!

De huid is geografisch de grootste, de zwaarste (10kg) en functioneel het meest veelzijdig orgaan van het menselijk organisme. Het heeft een verscheidenheid aan taken ook op het gebied van de stofwisseling en de immunologie. Het is ons schild tegen de buitenwereld. Er worden ook door onze huid toxine opgenomen ( zeker bij een minder goede verzorging van onze huid). Ze is de spiegel van onze gezondheid. Of het nu om een slechte leverfunctie gaat, interne ontstekingen, minerale tekort, tekort aan vitaminen,  “de huid maakt het zichtbaar”.

Bij een te hoge concentratie van gifstoffen in het lichaam wordt de huid ook gebruikt als een ontgiftingsorgaan van het organisme. Eczeem, pigmentvlekken,  huidverslapping  en andere huidonzuiverheden zijn zichtbaar. Help uw lichaam met het schoonmaken van het interieur. Je huid zal je dankbaar zijn met schoonheid en vitaliteit.

Cleanse en revitalise van LaViesage

heeft een programma met voedingsstoffen die boordevol zink, anti-oxydanten, B vitamines, bitterstoffen, Aloeferox, klei, Chlorella, spirulina, Saffraan, Alfalfa, appelpectine, caroteen, kalium, magnesium, rode biet, haverzemelen, groene koffieextract, guldenroede, bitterzout en Pro-biotica zitten. Bevat eiwitsplitsende enzymen (een slechte eiwitvertering komt tot uitdrukking in gasvorming. Deze darmgassen zijn toxisch voor het lichaam.

Deze stoffen zorgen ervoor dat vrijgekomen gifstoffen zo snel mogelijk uit uw lichaam verdwijnen

 • Hersteld het zuur en base evenwicht
 • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel en helpt bij afvallen
 • Ondersteunt de werking van de lever en nieren
 • Drijft wormen af en is schimmeldodend
 • Ontgift de lever
 • Vertraagd de veroudering
 • Werkt ontspannend en rustgevend
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Verbetert en herstelt de darmflora
 • Voor een efficiëntere stofwisseling
 • Ontslakt het weefsel
 • Bloedreinigend
 • Verhoogt de stofwisselingsfunctie

Het effect

 • Meer energie, gewichtsafname
 • Positiever ingesteld
 • Verbeterde stofwisseling
 • Verbetering immuniteit
 • Slaapkwaliteit verbeterd
 • Hoofdpijn verdwijnt
 • Hormonale onbalans (PMS verdwijnt)
 • Menstruale klachten verdwijnen
 • Verhoogde vetverbranding
 • Stressbestendiger, betere opname voedingsstoffen
 • Strakkere en stralende huid

Prijs per box € 139.00

HET CLEANSE & REVITALISE PROGRAMMA

Het Cleanse & Revitalise programma brengt het lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor de bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat van die verbeterde voedingsopname is een betere spijsvertering, een snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!

HET PROGRAMMA BESTAAT UIT 3 FASEN:

 1. De Voorbereidingsfase van 2 dagen zorgt ervoor dat men tijdens de tweede fase, de Cleanse fase, weinig hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen of andere ongemakken ervaart.
 2. De Cleanse fase van 7 dagen zorgt voor het ontgiften van de gal en lever, het reinigt de nieren en het bloed, ook bevordert het de doorbloeding en de lymfecirculatie. Het maakt afvalstoffen los en voert deze efficiënt af. Tijdens deze periode worden de organen en weefsels tegen vrijkomende gifstoffen beschermd door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink.
 3. De Revitalise fase van 2 dagen zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Uitgebreide handleiding met een gedetailleerde uitleg, tips en achtergronden van het programma. Per programmadag een beschrijving van de voeding en recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch    en diner. Een handige boodschappenlijst met alle producten en ingrediënten die tijdens het programma nodig zijn.

INHOUD

6 voedingssupplementen:

Supplement-1
ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm.
Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.
Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever.
Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.
 
Supplement-3 ondersteunt de darmflora.
Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.
 
Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies.
De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een  hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen  een belangrijke bron van  antioxidanten.
 
Supplement-5 is gezonde biologische (instant) tomatensoep.
Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.
 
Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm.
Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.