Injecties

Injecties zijn geen oplossing om uw huid te verbeteren, de resultaten zijn goed maar dit kan geen verbetering worden genoemd, het brengt de huidconditie niet terug naar die van 10  jaar geleden. Het brengt geen balans in het vocht en vetgehalte, nog levert het een mooiere structuur op of verminderd het pigmentvlekken. Uw huid wordt er alleen maar slechter van wanneer u dit niet combineert met huidverbetering. Een mooie huid heeft een goede conditie en die kunnen we niet krijgen door een stuk huid weg te halen er gif in te spuiten of plaatselijk op te vullen

Met plastische chirurgie is dit net zo, voordat u voor plastische chirurgie in aanmerking komt moet uw huid al centimeters hangen, er moet immers een stuk huid worden weggehaald of strak getrokken daar zijn tientallen jaren van verslapping voor nodig, logisch dat  resultaten verbluffend zijn, maar dat betreft alleen de verslapte/hangende huid. Pigmentvlekken, rimpels en een slechte huid conditie veranderen niet.

Voorkomen is beter dan genezen!!

Voordat er rimpels verschijnen hebben we eerst te maken met schijn poriën, couperose, fijne rimpeltjes, verhoorning, verslapping  enz…. dit zijn al tekenen van verouderingen die makkelijker zijn op te lossen of te verbeteren.

De huid verouderd 5 dimensionaal, niet alles kan eeuwig jong blijven, en dat zouden we ook niet moeten willen maar we kunnen er wel naar streven. We hebben maar één huid, we kunnen geen nieuwe kopen, bovendien bent u vanzelf bezig met uw gezondheid. Alles wat goed is voor uw gezondheid komt ook uw huid ten goede.

Factoren van buitenaf die uw huid sneller doen verouderen:

 

  • Te vette en te zware crèmes
  • Niet aan de huid aangepaste cosmetica
  • Vocht is meer verjongend dan vet
  • Het niet dagelijks verzorgen
  • Verdikking van de hoornlaag
  • Toxische stoffen die in de huid gaan zitten
  • De zon

Gelukkig kunnen we de huid, ook van buitenaf gunstig beïnvloeden

Veel kunnen we voorkomen en verbeteren we kunnen ervoor zorgen dat we het verouderingsproces vertragen.

Er goed uitzien is geen toeval, het is het resultaat van consequente verzorging!

  • Het meest belangrijke is de dagelijkse verzorging, hiermee voorkomt u vroegtijdige veroudering en werkt u dagelijks aan het mooier worden/blijven van de huid
  • Neem tijd voor een vrijblijvend intake gesprek, elke huid is immers anders