LENTE

Lente (Vastentijd)

Voordat de lente zijn intrede doet kunt u nog werken aan:

Huidvernieuwing en een

Detoxprogramma van LavieSage

Het woord lente is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen. Het is verwant aan het Duits lenz en het Engelse lent (vastentijd)

De vier seizoenen hebben een enorme invloed op mensen. Hoewel de binding met de natuur tegenwoordig niet meer zo groot is, maakt het toch nogal wat uit of het voorjaar, zomer, herfst of winter is. Uw huid vraagt elk seizoen om extra aandacht.

Tijdens de winter kunnen we gebruik maken van een resurfacing, of CO2 laserbehandeling,

In de lente is dit niet meer aan te raden, toch kunt u uw huid vernieuwen met de 66 dagenserie van Deynique met betaglucon.

Geconcentreerde energie

Voor vernieuwing van de huid.

Als de huid te snel verhoornt, kan deze weinig zuurstof opnemen. Duidelijke aanwijzingen hiervoor zijn vlekken, rimpels,oneffenheden en schilfertjes. Wie niets daartegen doet, ziet er al snel ouder uit dan hij of zij eigenlijk is. Het verwijderen van deze hoornlaag met een werkstoffencomplex dat bestaat uit betagenen (vitaminen, bèta-oliën en zachte bioextracten leidt tot uitstekende resultaten.

Betagenen zijn verschillende plantaardige zuren, die verwerkt zijn tot een voor de huid te identificeren werkstoffencomplex, met als doel het verwijderen van verhoornde huidcellen. Bèta-oliën worden ook uit plantaardige zuren gewonnen en met natuurlijke suikers veredeld. Samen met huidvriendelijke vitaminen ondersteunt het totale werkstoffencomplex de biologische en immunologische activiteit van de huid.

 

Bètaglucan bestaat uit grote moleculen waarvan dezelfde moleculaire eenheid zich steeds herhaalt. In de cosmetica wordt meestal het in water oplosbare glucon uit bakkersgist gebruikt, deze staat bekend om zijn stimulering van het immuunsysteem. Met behulp van bètaglucan uit gist kan oxidatieve stress tot 95% worden teruggedrongen. Ook vitamine E heeft deze eigenschap. Bètaglucan heeft bovendien de eigenschap een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Tevens heeft betaglucon uit gist een zuiverende werking en herstelt het de microflora en microfauna, het versneld de deling van de opperhuid.

’s Nachts, om precies te zijn tussen 1.00 en 4.00 uur, is de huid het meest actief. Dit biologische aspect wordt tijdens de 66-dagenkuur optimaal benut. Primair gaat het hierbij om de verzorging en verbetering van het verhoorningsproces. Betagenen kunnen ’s nachts, vanwege hun invloed op de verhoorning, dode en harde cellen verwijderen en de huid dus zacht maken. Tegelijkertijd pakt het de vrije radicalen aan. Bij de ochtendreiniging worden de afvalstoffen van de nacht weer verwijderd.

Dagverzorging

  1. Reinig de huid ’s morgens zeer grondig. Neem een hoeveelheid Deep Pore CleaRnser ter grote van een kersenpit. Breng dit met lauw water op. Verdeel het over gezicht en hals en reinig met draaiende bewegingen. Verwijder na enige minuten de resten met lauw water en herhaal de hele procedure.
  2. De nareiniging is nu van groot belang. Zorg ervoor dat er geen schadelijke resten op de huid achter blijven. Breng de Herb Mineral Spray op, zodat u de resten met een wattenschijfje kunt verwijderen. Kijk maar eens hoeveel erna de reiniging toch nog op het wattenschijfje achter blijft
  3. Gebruik na de spray Beta Moisture Fluidum op hals en gezicht. Dit verzadigt de vetopname van de huid. Gebruik niet te veel van deze olie. Twee druppels is ruim voldoende voor hals en gezicht. Er ontstaat direct nadat de olie in de huid is opgenomen een vitaliserende en beschermendelaag op de huid.
  4. Vochtgehalte Breng nu enkele druppels Betabolic Moisturizer aan voor het vochtgehalte van de huid.
  5. Bescherming  Besluit voor de bescherming van de huid met Betagen Dag Crème.

Avondverzorging

  1. Reinig de huid ’s avonds op dezelfde manier als ’s morgens, dus ook weer twee keer met Deep Pore Cleanser en afspoelen.
  2. Daarna de Herb Mineral op het gelaat sprayen en met een droog wattenschijfje de resten verwijderen.
  3. Voor een optimaal resultaat stimuleert u nu met de Pointer de aangegeven punten gedurende tien seconden in de juiste volgorde.
  4. Massage Masseer daarna voorzichtig twee à drie druppels Beta Gelee in de huid
  5. Afsluiting U kunt nu de Betagen Nacht Crème opbrengen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l